Katresnanku marang sliramu

image

Diajeng…
Pasuryanmu lir kadyo rembulan kang lagi dadari
Katon cemplorot ing awang-awang,
tansah agawe padang sak jeroning atiku

Diajeng…
Umpomo sliramu mangertini,
sak jeroning atiku amung ono sliramu
Ora biso ilang ayang-ayang mu, tansah geglayutan neng jero batinku

Duh gusti, yen tak rasak-rasakno aku koyok wong edan
Nganti kapan iki?
Mangan ora doyan, ora jenak dolan
saben dino mung tansah kepikiran slirane
Gusti, nopo kulo kedhah koprol kaleh ngendikan wow?

Duh gusti seng moho welas,
ora lali esok lan bengi aku memuji
paringono sabar,
lan mugo wong seng tak tresnani enggal mangerti

Diajeng, Sawangin iki…
Saben aku eleng kuwe,
luh tumetes brebes mili ono pipi
Opo kuwe ora ngerteni yen tak kangeni?
Opo kuwe ra kroso tak baten saben dino?

Diajeng…
Senajan nganti putih rambut ku
aku tansah ngenteni sliramu
Mugo-mugo gusti kerso paring idhi
Ilang panelongso tembe mburi
Kuwe lan aku biso dadi siji

By: DeanMay

About Naga Kelana

Hidup adalah perjuangan... Ku kepakkan sayapku untuk terbang mengarungi lautan kehidupan ini... Meskipun sayapku patah, aku akan tetap bertahan dan bertahan.karna hidup adalah perjuangan... Dan perjuanganku tak kan pernah usai... Sebelum ku rasakan nikmatnya arti sebuah kemenangan.ツ

Posted on 17/03/2013, in Puisi untuk kekasihku and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. 13 Komentar.

  1. hahaha… lajeng, kula kedah matur WOW, ngaten?!😛

  2. 🙂
    yg sdg full in luv haha…

  3. hahaha…. umpami jenengan purun njeh boten nopo” bund…. umpami saget njeh kaleh koprol… ben special plus ndok ceplok😛

  4. i’m fall in love to u…. hihihi….:mrgreen:

  5. nembang campursari bro?wkwkwkwk..

  6. hahaha…… iyo bro… soale aq g seneng rok rokan….😛

  7. sipp mas bray..tngkatkn prestasimu dlm bdang campursari..welehh..weleehh..

    • X_X°˚˚°ºGL☺☺☺dнååååƘƘƘº°˚˚°º ….(•̃_•̃) Ŵ ξ ẅ ™

      Aq mesti bnyak” blajar sama didi kempot dan manthous nich:mrgreen:

  8. Hah… gak ngerti bhs jawa…😛

  9. Nalikane wyah surup nuju ing wengi
    Smebyar e lintang ngumbar janji
    Janji rino sing tak anti2 wengi tak impi2
    Sliramu sing tak enteni,ak ora bkal lali
    *Duh Gusti kngen ku nyesek neng ati
    Kulo nyuwun jenengan usadani
    Aku ra kuat,,,
    Nyandang kangen rasane mlarat
    Panyuwun ku mung siji
    Mugi2 tresnaku di restoni
    By:my self

    nitip karya ku ya mbak

  10. Silakan aja… kita di sni semua sdg belajar berkarya … trima ksh sdh sudi mampir🙂

  11. Silakan saja… kita semua sdg blajar berkarya kuq.. trima ksh sdh sudi mampir ya🙂

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

CaraKata

Blog Endah Wijayanti

Nonikhairani

Once You Make a Decision, The universe Conspires To Make It Happen

Inilah Dunia Mita

menikmati detik demi detik hidup nie, karena terlalu indah jika hidup nie terlewatkan begitu saja

Ika Koentjoro's Blog

Menulis untuk berbagi inspirasi......

Boelatuk

Informasi, Konsultasi, + Bumbu Terasi.

blogsiinengce

Sharing becouse caring

Lady in the Red

Red is cool like when you write

%d blogger menyukai ini: